Illustration & Striber

En illustration kan meget. Den kan pryde din væg eller en invitation. – Eller den kan illustrere en firkantet pointe på din hjemmeside. Personlige striber kan bruges som helt særligt indhold på jeres sociale medier og skabe positive relationer til kunder.

Derudover kan illustrationer også være til f.eks. magasiner, blade, bøger, hjemmeside, storyboards – eller noget helt andet!

Jeg tegner hovedsageligt i hånden, men også digitalt. Du er meget velkommen til at skrive til mig og lufte din idé.

Se hvad jeg tidligere har lavet her.

 

Tekstforfatning

 Jeg skriver også tekster – måske til din eller din virksomheds hjemmeside, til jeres sociale medier, til en brochure? Jeg har erfaring særligt indenfor kunst- og kultur, da jeg tidligere har fungeret som skribent for Eventuelt.org og Kultur22.dk.

Fotografi

Jeg kan også skabe smukke fotografier. Det jeg er rigtig god til er makro-fotografi, hvor jeg går helt tæt på, og skaber maleriske motiver f.eks. af blomster eller smykker.

Se eksempler på min fotografiske stil her.

 

WordPress

Mangler du hjælp til opsætning af en simpel hjemmeside? Der kan jeg hjælpe. WordPress gør det muligt at skabe et simpelt og brugervenligt set-up, som er nemt at vedligeholde og opdatere.

Sociale medier

Tilstedeværelse på de sociale medier kan være vigtig, selv for en lille virksomhed. Men det kan være en jungle, og det kan være svært at gennemskue hvor man skal starte, hvilke sociale medier man skal bruge og hvordan. Jeg kan hjælpe med at udvikle en marketingplan for sociale medier og rådgive om, hvor og hvordan det kan være smart for netop din virksomhed at være tilstede.